Συμμετοχή της ANDRIANOS στις εκδηλώσεις του 29ου WLPGA & της AEGPL 2016 στην Φλωρεντία από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2016

Από τις 15 έως 17 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας το μεγαλύτερο φετινό γεγονός του κλάδου του υγραερίου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για μια διπλή διοργάνωση που περιλάμβανε το Παγκόσμιο Φόρουμ για το Υγραέριο (29th World LPG Forum - WLPGA) και το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγραερίου (AEGPL - European LPG Association) για το 2016 που φέτος έλαβαν χώρα ταυτόχρονα, στην Ιταλία, στην πανέμορφη Φλωρεντία.

Στις εκδηλώσεις του 29ου WLPGA και του AEGPL 2016 συμμετείχαν οι βασικότεροι διεθνείς οργανισμοί και δημόσιοι φορείς χάραξης πολιτικής, τα σημαντικότερα ΜΜΕ και φυσικά οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του υγραερίου. Προσέλκυσε επισκέπτες από ολόκληρο το κόσμο, σε συζητήσεις παρουσιάσεις και επιχειρηματικές εκθέσεις ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Στο πλαίσιο του 29ου WLPGA διοργανώθηκε ακόμα, το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογίας (GTC-2016) που αφορούσε τα πιο σημαντικά και καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα στην παγκόσμια βιομηχανία υγραερίου σήμερα.

Από αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση φυσικά δεν έλειπαν οι συνεργάτες της ANDRIANOS, με πιο βασικές παρουσίες:

• Του Γερμανικού Οίκου GOK, ο οποίος θεωρείται market leader στην ευρωπαϊκή αγορά εξαρτημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου,
  • της Ιταλικής PLINOXOTAR, με τις κορυφαίες δεξαμενές υγραερίου στην Ευρωπαϊκή Αγορά,
  • του Οίκου ALGAS SDI Αμερικής που παράγει εξαεριωτές υγραερίου, ηλεκτρικούς, νερού και απευθείας καύσης.

Η ANDRIANOS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους ανωτέρω Οίκους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επίσης, σημαντική παρουσία είχε και ο Οίκος TECNOCONTROL Ιταλίας που παράγει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, ανιχνευτές υγραερίου, σταθεροποιητές πίεσης και άλλα εξαρτήματα υγραερίου που διανέμει στην Ελληνική Αγορά η ANDRIANOS.

Οι φετινές εκδηλώσεις έφεραν σε ουσιαστική επαφή και συνεργασία το σύνολο της βιομηχανίας υγραερίου , εκπροσωπούμενη από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από ερευνητικούς φορείς και ακαδημαϊκούς εταίρους, εταιρείες παραγωγής υγραερίου και κατασκευαστές εξοπλισμού, κρατικούς φορείς και οργανώσεις.

Η ANDRIANOS, από το 1994, βασιζόμενη στη σύγχρονη αντίληψη, στη γνώση, στις υποδομές, έχει σηματοδοτήσει στην εξάπλωση του υγραερίου στην Ελλάδα και δηλώνει ανελλιπώς παρόν σε όλες τις σημαντικές Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες εκδηλώσεις του κλάδου του υγραερίου. Στην φετινή εκδήλωση εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη της και Διευθύνων Σύμβουλο, κο Γεώργιο Ανδριανό.

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση για την εκ νέου επικοινωνία του αναπτυξιακού δυναμικού του υγραερίου παγκοσμίως και τη σφυρηλάτηση νέων επιχειρηματικών σχέσεων θα λάβει χώρα στην Λισαβόνα τον Ιούνιο του 2017.