Για ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η βελτιστοποίηση και επικαιροποίηση των εταιρικών διαδικασιών και εσωτερικών λειτουργιών του Συστήματος Διαχείρισης της ANDRIANOS , σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015.

H ANDRIANOS πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2001 σύμφωνα με το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 και το 2011 με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO14001, σε όλα τα πεδία των δραστηριοτήτων της. Αξιοποιώντας, προσθέτοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς τις εταιρικές λειτουργίες της μέχρι σήμερα, επιβραβεύεται με διαρκείς επαναπιστοποιήσεις από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA.

pistopoihsh-iso-9001-2015    pistopoihsh iso 14001 2015

Επικυρώνοντας την προσήλωση στην ποιότητα ακόμα και όταν η πιστοποίηση δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη, η ANDRIANOS έχει καταφέρει με νέες προσθήκες σε διαδικασίες, έντυπα και λοιπό υλικό, να είναι πλήρως εκσυγχρονισμένη με τις απαιτήσεις του νέου ISO9001:2015. Ταυτόχρονα, με βάση το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης περιλαμβάνει διαδικασίες προς την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων συμμόρφωσης της, με αποτέλεσμα τον μηδενισμό των επιπτώσεων στο περιβάλλον σύμφωνα με το ISO14001:2015.

Οι πιστοποιήσεις αυτές αναδεικνύουν τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία σχετίζεται με την προσήλωση στην ποιότητα σε όλο το εύρος της λειτουργίας της, την διαρκή ανάπτυξη και την ενσωμάτωση σύγχρονων διαδικασιών και καινοτόμων τρόπων λειτουργίας.

Με την υιοθέτηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης η ANDRIANOS επιχειρεί να επικοινωνήσει προς τους πελάτες της την αναγκαιότητα υιοθέτησης, παρακολούθησης και βελτίωσης ποιοτικών στόχων και δεσμεύσεων, επιδιώκοντας να διαχειρίζεται τις περιβαλλοντικές της ευθύνες με συστηματικό τρόπο που συμβάλλει στον περιβαλλοντικό πυλώνα της αειφορίας.